Amsterdam

När du bokar en resa till Amsterdam så bör du se till att du bokar in rätt dag. För att säkerställa att du får ut det bästa av den nya staden, måste du först uppleva det på en lördag förmiddag. Min tumregel när du reser är att alltid följa lokalbefolkningen, trots allt, de vet vad de gör. Just på lördagar kan du se hur alla spenderar sin dag i den välfyllda staden.

Ha på dig platta skor när du går runt i stan och utforska alla de stora marknaderna som Amsterdam har att erbjuda. Det jag uppskattade väldigt mycket va att paddla i kanalen, verkligen en mysig upplevelse som alla turister måste uppleva. Glöm även inte bort att besöka den stora blomstermarknaden. Även om det är lite tråkigt att du förmodligen inte kommer att köpa några blommor så är det verkligen en upplevelse i sig. Ta en massa bilder och plocka på dig ett extra minneskort innan du reser.

Submit a comment