Italien – Milano

Milano är en av många drömstäder som många väljer att besöka om och om igen. Här korsar historia med lyx. Det finns många sevärdheter och en helg i den stora staden räcker inte. Jag tycker personligen att man bör vara där i minst 3-4 dagar för att kunna upptäcka och utforska allt. I den populära staden kan du hitta allt från enorma kyrkor, populära museum kända märkesbutiker som står uppradade på nästan varje gata och även 5 stjärniga restraungen så som Dolce & gabbana, Roberto Cavalli mfl. Något som alla turister måste besöka när de reser till Milano är katedralen Duomo som är domkyrka i Milano. Den ovanligt stora och genomarbetade katedralen som du hittar på det stora torget i Milano är en av de mest kända byggnaderna i Europa och den näst största katolska katedralen i världen.


Dolce& Gabbanas populära restaurang


Duomo som är domkyrkan i Milano

Submit a comment