MIAMI

Den bästa tiden att besöka Miami Beach är våren. Mellan mars och maj , solen skiner och då är det som bäst att bada i havet. Denna del av Florida har ett subtropiskt klimat , vilket innebär att det är oftast varmt året runt och lite regnigt . Packa ett paraply om du besöker MIami under sommaren eller hösten. Det är en stad full av skönhet , omgiven av glittrande blått vatten som skiljer stadsdelar till öar sammanlänkade av broar. Det är en stad så full av saker att se och göra som gör att det blir omöjligt att lista ut några favoriter, Miami måste besökas. Den bästa party stranden ska vara i Key Biscayne, Crandon Park Beach och den bästa stranden för surfing är Hobie Beach. Om det är fest du är ute efter så kommer du att hitta allt du önskar inne på Fontainebleau. Inne i ikoniska lobbyn med  ljuskronor över sin fluga-mönstrade marmorgolv, människoskaror väntar tillträde till LIV. Klubben har kända DJ: s som David Guetta, Steve Angello och Kaskade m.m. Den 18.000 kvadratmeter klubb röstades som en av världens bästa vilket är lätt att förstå.

Submit a comment