Falkenberg Strandbad

Det är inte ofta jag skriver om lyxiga destinationer i Sverige men detta exklusiva spa-center måste alla livsnjutare få uppleva. Falkenberg Strandbad är ett av de mest besökta spa hotellen i Sverige som det bara skriker lyx och avkoppling av. I det nyrenoverade området kan du välja många olika behandlingar så som rengöring, peeling, skrubb, syrabehandling, portömning, ansiktsmassage plus massage både på huvud och nacke, sist en mask med talgreducering plus fukt. Alla gäster får slappna av i deras mysiga spa rum vid en lyxig brasa samtidigt som man får koppla bort allt och lägga sig skönt i deras mysiga säng/fåtöljer.

Priserna varierar från 1865 kr/pers & natt. Spapaketen kan variera beroende på vad du har valt men kan se ut som följande – En och en halv timme av sparitualer från hela världen. Här gör ni behandlingar på varandra (retreat yourself), allt från fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb till en oljebehandling.I Ivory spapaket ingår tillgång till deras eldrelax, där ni ligger i en enorm öppen spis och bara låter tankarna flyga iväg.

 

Submit a comment