Semestertider för mig med :)

Efter att ha skrivit om olika byar och fina semesterstäder på denna blogg var det nu dags för mig att boka min egna semester.Det finns så många fina platser runt om i världen som jag inte besökt än så det är extra svårt att välja.

Som ni kanske redan vet är jag registrerad i flera olika nyhetsbrev från olika svenska resebolag och får ständigt erbjudanden om kampanjpriser på boende och resor runt om i världen. Jag skall försöka hitta något som jag kan tänka mig åka till men
till ett kampanjpris. Inte ska jag väl betala fullt pris när det finns en massa olika siter som jämför priserna på flyg som t.ex. Flygresor.se, andra siter som erbjuder pengar tillbaka i form av cashback och sist men inte minst har vi sidor som erbjuder
exklusiva rabatter. Du finner t.ex. rabattkoder på Kampanjjakt.se som är Sveriges största sida inom den kategorin. Jag skall senare i detta inlägg berätta vad jag hittat här.

 

Semesterbild

 

Det senaste mejlet jag fick var faktiskt från Hotels.com som erbjöd 50% rabatt i 48 timmar på boendet runt om i världen. Så jag tänkte att jag kollar in detta för att se om det fanns något som faller mig i smaken. Hittade faktiskt boendet som jag sökte till halva priset.
Men det gäller att boka snabbt då dessa kampanjer inte är långvariga. Efter att jag bestämt mig för hotell och skulle boka det, såg jag i kassan att det fanns ett fält som hette rabattkod. Så jag googlade efter en hotels.com rabattkod och kom till Kampanjjakt.se. Där hittade jag en kod
som funkade att kombinera med hotels egna rea och jag fick ytterligare 12% rabatt på mitt boende vilket sänkte priset totalt med 62%. Låter helt sjukt för att vara sant och man känner sig riktigt dum att man inte vetat detta tidigare då man alltid bokat till fullt pris.
För dig som är intresserad av att boka hotell med rabatt kan du göra genom att klicka in på länken.

Efter att jag hade bokat klart mitt boende får jag ironiskt nog ett annat brev från Expedia där man kan boka sin paketresa med upp till 40% lägre pris om man gör det denna vecka. Då jag redan bokat min semester tänkte jag i alla fall tipsa er.
Även här kan du få 10% rabatt på ditt boende utöver rean och även få 600 kr rabatt på din paketresa genom att ta del av exklusiva rabattkoder som du finner här.

Jag har i alla fall sparat några tusenlappar på denna bokning utav min semester och hoppas att jag kan hjälpa ett par personer att göra detsamma :)!

Stort lycka till och trevlig semester på er alla så hörs vi återigen mot hösten!

Submit a comment